project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

EVENIMENTE

Enterprise Project Management

      La nivelul Enterprise Project Management  este important ca proiectele sa fie finalizate la termen, in buget si sa raspunda asteptarilor clientului.

     Pentru a va asigura ca proiectele dumneavoastra va vor asigura in mod constant o rata a profitului asteptata (Return of Investiment - ROI),aveti nevoie de o formula de succes solida

MPMM va furnizeaza aceasta formula, punandu-va la dispozitie o metodologie pentru nivelul Enterprise Project Management   cu procese repetabile pentru rezultate repetabile.

    
    Prin implementarea acestei metodologii bazata pe standarde internationale de management de proiect, va veti mari considerabil sansele de succes.

Proiectele dumnevoastra vor beneficia de:
 •  Eficienta crescuta la livrare
 •  Costuri mai reduse de realizare
 •  Realizare mai usoara a livrabilelor
 •  Cresterea Calitatii produsului final
 •  Un ROI- Return of Investiment mai mare.
Peste 45.000 specialisti din intreaga lume utilizeaza  MPMM Project Life Cycle pentru a obtine o profitabilitate crescuta din fiecare investitie intr-un proiect.


MPMM ofera Managerilor Executivi :
 • Un cadru standard de abordare a  proiectelor
 • O metodologie pentru initierea, planificarea, executia si inchiderea proiectelor.
 • O structura bine definita a WBS pentru proiecte
 • Procese standardizate pentru managementul timpului, costului, calitatii, schimbarii, riscului, problemelor, achizitiilor, comunicarii si acceptantei de catre client.
 • O terminologie comuna pentru a fi adoptata in cadrul mediului unui proiect.

MPMM ajuta managerii oferind echipei de proiect urmatoarele:

 • UNELTE -  1000+ pagini de continut, documente sablon (template), procese,  tabele, diagrame, liste de verificare (checklists),  exemple, formulare si exemple practice sunt incluse.
 • METODOLOGIE - Un intreg cadru  logic (framework) pentru livrarea proiectelor este furnizat, detaliind fiecare faza, activitate sau task din cadrul Ciclului de Viata al Proiectelor.
 • PROCESE - Toate procesele necesare pentru managementul  timpului, costurilor,  calitatii, schimbarilor, riscurilor si problemelor definite complet, in profunzime.
 • STANDARDE - Adoptind Ciclul de Viata al Proiectelor si Work Breakdown Structure (WBS) definite in MPMM, puneti in practica cele mai bune standarde ce au la baza standardele  mondiale de Project Management : PMBOK si PRINCE2
 • TRAINING - Este perfect pentru managerii care tin cursuri si pentru echipele de Project Management deoarece defineste intregul Ciclu de Viata al Proiectului in profunzime. O suita de exemple ofera materiale aditionale pentru trainingul  echipelor de proiect.
 • MENTORING - Este usor sa fii mentorul staffului in Project Management deoarece MPMM furnizeaza toate cunostintele , continutul si documentatia necesara pentru a recomanda, preveni, a fi mentor si a ghida echipa catre bune practici (PM best practices).
 • AUDIT - Adoptind aceasta metodologie de Project Management Office -  PMO , veti avea  la indemana uneltele  necesare conducerii auditarii proiectelor.
 • REVIZII - Puteti utiliza procesele de Quality Assurance si Quality Control si documentele sablon (template) pentru a revizui progresul  oricarui proiect.
 • RAPORTARI - O suita de rapoarte pentru proiect este inclusa pentru a va ajuta sa monitorizati si sa controlati progresul  proiectelor din organizatie.


                                              PROFESSIONAL EDITION

    

     Aceasta editie ofera o Metodologie completa de Project management impreuna cu un set  complet de documente sablon (template) si exemple, necesare pentru a va asigura succesul.  Utilizind aceasta editie, veti putea sa conduceti cu succes  proiecte de orice dimensiune, din orice industrie, tinind cont de experienta Dvs.  in Project Management.

 

ENTERPRISE EDITION     


     Aceasta editie ofera pe  linga o Metodologie completa de Project Management si un set  complet de documente sablon (template) si exemple, posibilitati extinse de  publicare pe Intranet si utilizare simultana la nivelul organizatiei a metodologiilor specifice fiecarui proiect de catre Project Manageri si membrii echipelor de proiect.
    Veti putea astfel sa utilizati pe baza unei licente Open interfata MPMM  (pe care puteti chiar sa o si customizati cu datele de identificare ale organizatiei Dvs. ) in intreaga organizatie.  Asigurati astfel un limbaj comun pentru toate persoanele implicate in proiecte, o urmarire simplificata a proiectelor pe intreg ciclul de viata al acestora cit si acces usor la documentele ce formalizeaza procesele de Project Management.

      Va invitam sa cititi brosura in limba romana a produsului MPMM Professional si chiar sa comandati acest produs, care va creste sansele de succes ale proiectelor :


 


" Acest produs este superb. Metodologia inclusa este perfecta pentru organizarea si conducerea unui Project Management Office"
Sriinivas Mandgi,
ERP Project Consultant METODOLOGIA  MPMM
Project Life Cycle 
Ciclul de Viata al Proiectului
Project Management Methodology