project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

Abonare la Baza de date cu specialisti in MP

Romana: Va invitam sa completati formularul de abonament pentru a avea acces la "Baza de date cu specialisti in Managementul Proiectelor".

Din momentul primirii acestui formular, echipa EUROPROIECT ESTATE va va trimite o factura proforma la adresa de e-mail mentionata de dumneavostra in formular.

In maxim 2 zile lucratoare din momentul in care se confirma primirea de catre EUROPROIECT ESTATE a contravalorii banesti a serviciilor solicitate, veti putea utiliza contul dumneavoastra de acces la CV-urile din baza de date.

Pentru detalii suplimentare sau nelamuriri va invitam sa ne contactati online sau la numarul de telefon 0239-612230


Nume si Prenume *
E-mail *
Firma/Institutia
Numarul de telefon *
Adresa postala *
Mesaj

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

 
 

 Joburi in

PROJECT MANAGEMENT

in CONSTRUCTII CIVILE


    

     Piata fortei de munca specializata in domeniul  Project Managementului a crescut exponential in ultimul  an. Intrarea pe piata din Romania a unor companii si grupuri de firme in vederea realizarii de investitii de zeci de  miliarde de euro  a crescut foarte mult cererea de  specialisti in acest segment. Desi la ora actuala foarte multi  Project manageri romani lucreaza in strainatate , perspectiva gasirii unui loc de  munca intr-o companie romaneasca sau straina in Romania este foarte mare.
 
     Totodata trebuie sa  remarcam aici ca si nivelul  salariilor  (si pachetelor salariale) oferite sunt destul de generoase deoarece piata cererii este mult mai mare decit oferta actuala (daca ne referim aici strict la Project Manageri cu competente practice, care au derulat proiecte cu bugete rezonabile si au coordonat resurse umane insumind sute sau mii de muncitori , tehnicieni si ingineri).
     Acest capitol (Joburi in PM) doreste sa asigure un loc de intalnire a  cererii cu oferta de locuri de munca strict in domeniul  Managementului de Proiect. Dorim sa venim in sprijinul  tuturor (companii si specialisti in PM) celor care doresc sa gaseasca si sa dezvolte un parteneriat in domeniul  Managementului de Proiect in Constructii  (Civile, Industriale, Agricole, Drumuri si Poduri) sau in domenii conexe asa cum sunt cele  de Constructii  Montaj (CM) din domeniul  Energetic , Petrol si Gaze ...  etc. 

     Multumim pe aceasta cale tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre in acest domeniu, considerind astfel ca am atins si aici nivelul de exigenta cerut de piata actuala.


Project Management Methodology