project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Cursuri Project Management

Cursuri Project Management

Cursuri Project Management

Selectati tipul cursului:


Cursuri AUTORIZATE de MANAGEMENT de PROIECT

 

     Furnizor Autorizat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), pentru programe de specializare si perfectionare, EUROPROIECT ESTATE are deosebita placere sa va invite sa participati la cursurile organizate in Bucuresti si in tara.

     Structura Cursurilor organizate de EUROPROIECT ESTATE este formata din  urmatoarele  cursuri de specializare si perfectionare in Project Management :

1.    Curs: -   PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTII                                                                      (cuprinde  10 module):


     Va recomandam acest Curs de Project Management pentru a putea asigura o abordare structurata a proiectelor de constructii Civile, Industriale, Agricole, Infrastructura, Instalatii ... etc., si a obtine avantajele si beneficiile  ce decurg din optimizarea tuturor proceselor din Ciclul  de Viata al  proiectului in vederea finalizarii cu succes a proiectelor, indiferent de marimea acestora.

Pentru detalii  >>>  Click AICI2.    Curs - CONTROLUL COSTURILOR PROIECTULUI 


 


     Controlul COSTURILOR trebuie sa fie piesa centrala din orice organizatie performanta, deoarece conecteaza toate departamentele din cadrul unei organizatii (management, financiar, achizitii, marketing, productie, …etc.), asigurand suport pentru decizii.

     Avantajele si beneficiile utilizarii unui Sistem de Control al Costurilor Proiectelor sunt multiple:

  • Cresterea beneficiilor organizatiei (prin reducerea cheltuielilor, mentinerea cotei de profit agreata la semnarea unui contract, cat si prin cresterea numarului de clienti),
  • Incadrarea in buget si in termenul de executie aprobat,
  • Identificarea timpurie a  problemelor legate de costuri,
  • Constructia rapida a echipelor de lucru,
  • Dezvoltarea brandului propriu (prin respectarea promisiunilor privind finalizarea cu succes a proiectelor) si nu in ultimul rand
  • Alinierea la Standardul ISO 21500 (Managementul Proiectelor)


Pentru detalii >>>Click AICI  

3.    Curs - MICROSOFT PROJECT in CONSTRUCTII
     Aceasta este cursul cel mai bun, practic si complet pentru utilizarea aplicatiei Microsoft Project 2010 / 2013 / 2016 pentru planificarea si controlul proiectelor (contractelor de lucrari) de constructii. Experienta practica de peste 30 de ani in constructii, training, consultanta si management de proiect a trainerului va va ajuta să vă îmbunătăţiţi tehnicile de planificare, programare, alocarea de resurse, buget, colaborare, analiza volumului de lucrari, rapoarte privind progresul înregistrat, finalizarea, închiderea şi multe altele prin utilizarea Microsoft® Project 2010 / 2016. Cursul contine abordari si soluţii reale, tehnici noi si inovatoare, inclusiv utilizarea comenzilor rapide.

Pentru detalii >>> Click AICI4.    Curs - MANAGEMENTUL RISCULUI ORGANIZATIONAL
     Cursul este Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ( A.N.C.) si asigura cunostintele necesare pentru dobandirea competenţelor şi deprinderilor pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI (Cod COR 325708).
     Acest curs face o abordare clara și concisa a lumii reale pentru a determina modul în care riscul afacerii poate afecta strategiile prioritare de business, modul in care pot fi utilizate instrumentele si tehnicile de management al riscului și modul de elaborare a planurilor de acțiune pentru abordarea acestora prin Enterprise Risk Management (ERM).  Acest concept relativ recent, ce poartă denumirea de „Managementul Riscului la Nivel Organizational” (ERM - Entreprise Risk Management sau EWRM - Enterprise Wide Risk Management ) reprezinta integrarea tuturor categoriilor de riscuri într-un singur cadru lucrativ cu scopul optimizării valorii organizatiei.

Pentru detalii >>> Click AICI5.    Curs 

PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTII  pentru ARHITECTI
     Ideal pentru arhitecţi, ingineri, antreprenori şi alţi specialişti care actioneaza în procesul de realizare a unui proiect de construcţii, Cursul Project Management in Constructii pentru Arhitecţi conţine informaţii esenţiale pentru profesioniştii în curs de formare si dezvoltare, precum şi strategiile în profunzime pentru veteranii din arhitectura si industria constructiilor.
     Acoperind intregul Ciclu de Viata al proiectului, acest curs este dezvoltat pe baza celor mai bune practici utilizate astazi in industria constructiilor din intreaga lume si contine modalitatile de utilizare a tehnicilor si metodelor de Project Management pentru Initierea, Planificarea, Conducerea si Inchiderea proiectelor de constructii. Cunostintele prezentate in cadrul cursului asigura minimizarea in mod proactiv a problemelor potenţiale de construcţie, răspunzind în mod strategic la  evenimente neprevăzute.

Pentru detalii >>> Click AICI6.    Curs  PROJECT MANAGEMENT GENERAL     

    Va recomandam acest Curs de Project Management pentru a putea obtine avantajele si beneficiile abordarii structurate a proiectelor, organizarii tuturor  activitatilor pe intregul  Ciclu de Viata al proiectului, optimizarii proceselor si coordonarii stakeholderilor in vederea finalizarii cu succes a proiectelor.

Pentru detalii >>> Click AICI      EUROPROIECT ESTATE este intotdeauna alaturi de organizatiile care doresc sa-si imbunatateasca managementul, sa devina mai performante, mai profitabile, realizand proiecte de succes. Relatiile construite sunt bazate pe incredere, corectitudine si deschidere - relatii in care toate partile au de castigat. Clientii nostri reusesc intotdeauna, dupa efectuarea cursurilor sa-si imbunatateasca procesele si procedurile  interne, sa-si organizeze mai eficient resursele (umane , financiare , materiale, ...etc.), sa-si reduca costurile in contextul asigurarii unei calitati corespunzatoare, sa identifice surselor ascunse de pierdere, sa realizeze beneficiile planificate. Toate acestea conduc la cresterea segmentul de piata in primul rand datorita atingerii nivelului de satisfactie al clientilor dar si la dezvoltarea unei imagini a organizatiei (brand) care va crea permanent clienti fideli.

     Cursurile va permit o abordare practica a situatiilor ce pot apare in cadrul proiectelor si va arata cum puteti utiliza uneltele si tehnicile pentru eliminarea problemelor potentiale. Veti deprinde un set de competente de baza functie de cursul pentru care optati (prezentat in cuprinsul afisat) care va vor intari suportul pentru dezvoltarea profesionala. Veti invata cum sa ganditi solutii optime pentru a obtine cele mai bune rezultate, sa generati raspunsuri inovative la problemele cu care va confruntati si cum sa fructificati toate oportunitatile. Dupa finalizarea fiecarui curs veti sti cum sa culegeti, sa prelucrati si sa prioritizati problemele specifice pentru fiecare arie de cunostinte.


Cursurile de Project Management organizate de

EUROPROIECT ESTATE sunt Autorizate A.N.C.

si se  finalizeaza cu Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

La absolvire,  dupa sustinerea examenului final se elibereaza  Certificat de Absolvire pentru ocupatia de

Manager de Proiect.


Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM  formularul  : Click FORMULAR


Important: Legea  571/2003 coroborată cu HG 44/2004

privind Codul Fiscal  cu normele metodologice de aplicare,

Costul Cursurilor Autorizate A.N.C.

se poate deduce integral din impozitul pe venit !


ART. 21 Cheltuieli
(1) Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate în scopul realizării de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative în vigoare.  
(2) Sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi:
h) cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat;

Certificatul de Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.
     Cursurile pentru ocupatia de MANAGER DE  PROIECT se adreseaza tuturor  celor care doresc sa devina  PROJECT MANAGERI ,  din orice ramura de activitate.

     EUROPROIECT ESTATE desfasoara Cursuri OPEN (cursantii se pot inscrie ca si persoane fizice sau juridice - din cadrul unei organizatii) si Cursuri Corporate, la sediul firmelor interesate, in orice localitati din tara. Desfasurarea cursurilor la sediul  companiilor se face pentru grupuri de minim 8 participanti dupa un program stabilit in comun (Trainerii EUROPROIECT ESTATE se deplaseaza la sediul clientilor).

     Abilitatea de a tine proiectele "in grafic", conform planificarii cost-durata, simultan cu reducerea bugetelor, imbunatatirea proceselor si minimizarea riscurilor devine vitala pentru orice organizatie. EUROPROIECT ESTATE asigura cursuri de pregatire si perfectionare pentru persoane fizice si a personalului organizatiilor in vederea imbunatatirii modalitatilor de abordare si management a proiectelor si contractelor. Cursurile noastre furnizeaza informatii relevante si practice iar cursantii beneficiaza de servicii de training de cel mai inalt nivel care ii ajuta sa deprinda instrumente si, tehnici care ii pot ajuta sa fie eficienti imediat ce ajung la locul de munca. Programa de curs a fost gandita astfel incit sa furnizeze tehnici relevante pentru cursanti, pentru echipele de proiect din care acestia fac parte cat si pentru organizatii. Deoarece relevanta si flexibilitatea sunt elemente importante pentru fiecare organizatie, cursurile se desfasoara fara a deranja procesul de business. Programul cursurilor asigura o experienta de succes in procesul de invatare pentru toti cursantii. 

CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


Project Management Methodology