project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

EVENIMENTE

Consultanta Project Management

 Utilizind solutiile MPMM Professional, puteti aplica procese repetabile deci nu veti avea scapari sau lipsuri atunci cand veti face managementul  unor proiecte ale clientilor Dvs. Sabloanele (template) ,  formularele, checklist-urile,  si exemplele va vor ajuta sa faceti managementul timpului, costurilor, calitatii,  schimbarilor si problemelor mai eficient. 

     Daca vreti sa aveti succes ca si Consultant in Managementul de Proiect, Consultant IT sau Consultant in Afaceri MPMM este solutia de care aveti nevoie.
Pur si simplu downloadati produsul pe PC-ul sau laptop-ul dumneavoastra si utilizati-l pentru a crea produse calitate pentru clientii dumneavoastra. Este perfect pentru consultanta in managementul proiectelor deoarece va ofera toate instrumentele, modelele si procesele de care aveti nevoie.
De asemenea va ajuta sa castigati mai multi clienti, sa intocmiti proiecte pentru clienti si sa va imbunatatiti calitatile de consultant.


Castigati mai multi clienti
     MPMM va ajuta sa castigati mai multi clienti prin faptul ca va ofera instrumentele de care aveti nevoie sa va sustineti prezentarile catre client si sa incheiati afacerea. Veti putea folosi MPMM pentru a le arata clientilor cum intentionati sa finalizati proiectele si sa raspundeti nevoilor lor de fiecare data.     

     Aveti posibilitatea sa le prezentati cele mai practice procese pentru crearea proiectelor, pentru managementul proiectelor si pentru training-ul personalului.
De asemenea va ajuta sa va convingeti clientii ca puteti aduce valoare adaugata reala afacerii lor iar costul de consultanta este justificat pe deplin. Folosind MPMM veti putea sa:

  • creati oferte mai atractive pentru clientii dumneavoastra
  • va imbunatatiti ….
  • le aratati clientilor cadrul de lucru in executarea proiectelor
  • ii convingeti pe clienti ca le aduceti plus valoare
  • obtineti si alte proiecte de la clienti noi

     MPMM va va ajuta sa cresteti afacerea de consultanta prin castigarea  mai multor contracte de consultanta.


Managementul lucrarilor de consulanta
     Imediat ce ati obtinut o lucrare de consultanta, MPMM va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie sa o finalizati rapid si eficient. Realizati acest lucru prin faptul ca va ofera un set de instrumente ce contine:

  • Metodologie de consultanta – este inclusa o metodologie completa de management al proiectelor de consultanta. Aceasta metodologie va va ajuta sa initiati, sa detaliati, sa executati si sa finalizati proiectele mai repede ca niciodata
  • Procese de consultanta – sunt incluse toate procesele de care aveti nevoie pentru a administra mai bine timpul, costurile si calitatea. De asemenea, procesele va ajuta sa administrati schimbarile, riscurile, problemele, aprobarile de la clienti si mijloacele de comunicatie.
  • Documente sablon pentru consultanti – ori de cate ori aveti nevoie sa creati material pentru client, pur si simplu deschideti un model de proiect si completati campurile lipsa. Aceste modele includ tabele, grafice precum si recomandari de utilizare a lor.

     Indiferent daca oferiti consultanta, daca efectuati training sau daca faceti management al unui proiect, MPMM va va ajuta sa va realizati munca mult mai usor si eficient.


Imbunatatiti-va abilitatile de consultant
     Pe langa faptul ca veti castiga mai multi clienti, cu MPMM va veti imbunatati si abilitatile de consultanta. Adevarul este ca MPMM contine o multitudine de informatii importante pentru consultanti.
     Va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de consultanta prin adoptarea celor mai practice procese si standarde. MPMM contine mai mult de 1000 de pagini cu tabele, grafice si exemple ce va ajuta sa va imbunatatiti cunostintele in domeniul consultantei in proiecte.  


Peste 45.000 de consultanti, traineri si manageri de proiect din toata lumea folosesc Ciclul de Viata pe Proiect MPMM (MPMM™ Project Life Cycle)  pentru a realiza cu mai mult succes managementul proiectelor.


Daca esti consultant si vrei sa castigi mai multi clienti si sa-ti imbunatatesti abilitatile de consultanta, atunci descarca o versiune de evaluare gratuita al MPMM.
                                              PROFESSIONAL EDITION

    

     Aceasta editie ofera o Metodologie completa de Project management impreuna cu un set  complet de documente sablon (template) si exemple, necesare pentru a va asigura succesul.  Utilizind aceasta editie, veti putea sa conduceti cu succes  proiecte de orice dimensiune, din orice industrie, tinind cont de experienta Dvs.  in Project Management.


" Acest produs este superb. Metodologia inclusa este perfecta pentru organizarea si conducerea unui Project Management Office"
Sriinivas Mandgi,
ERP Project Consultant METODOLOGIA  MPMM
Project Life Cycle 
Ciclul de Viata al Proiectului
Project Management Methodology