project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

EVENIMENTE

Project Management Offices - PMO

 
 
     Doriti sa imbunatatiti succesul Biroului de Project Management -  PMO ?

     Acest kit cu unelte pentru o Metodologie de Project Management va ajuta sa va imbunatatiti PMO prin furnizarea informatiilor despre procese, unelte si documente sablon (template), de care aveti nevoie pentru a influienta succesul  proiectelor din organizatia Dvs.
     Imbunatatind succesul proiectelor, oficce-ul  PMO i-sa va   castiga rapid o reputatie prin adaugarea de valoare si obtinerea reputatiei si recunoasterii pe care o meritati.
    
    
      Pentru a va ajuta sa obtineti asta, MPMM va ofera o intreaga metodologie pentru proiecte. Va ajuta sa va imbunatatiti rata de succes, furnizindu-va un cadru de bune practici (best practice framework) in vederea livrarii cu succes a proiectelor. Acest framework descrie cum sa completati fiecare faza, activitate si task din cadrul  Ciclului de Viata al Proiectelor bazat pe standardele internationale de Project Management : PMBOK (Project Management Body of Knowledge) si Prince2.

     Asa cum va ajutam sa mariti controlul asupra livrarii proiectelor, MPMM va ajuta deasemeni sa conduceti Biroul de Project Management ( PMO ) zi de zi , implementind 

  • PROCESE - Toate procesele necesare pentru managementul  timpului, costurilor,  calitatii, schimbarilor, riscurilor si problemelor definite complet, in profunzime.
  • STANDARDE - Adoptind Ciclul de Viata al Proiectelor si Work Breakdown Structure (WBS) definite in MPMM, puneti in practica cele mai bune standarde ce au la baza standardele  mondiale de Project Management : PMBOK si PRINCE2
  • UNELTE -  1000+ pagini de continut, documente sablon (template), procese,  tabele, diagrame, liste de verificare (checklists),  exemple, formulare si exemple practice sunt incluse.
  • METODOLOGIE - Un intreg cadru  logic (framework) pentru livrarea proiectelor este furnizat, detaliind fiecare faza, activitate sau task din cadrul Ciclului de Viata al Proiectelor.
  • TRAINING - Este perfect pentru managerii care tin cursuri si pentru echipele de Project Management deoarece defineste intregul Ciclu de Viata al Proiectului in profunzime. O suita de exemple ofera materiale aditionale pentru trainingul  echipelor de proiect.
  • AUDIT - Adoptind aceasta metodologie de Project Management Office -  PMO , veti avea  la indemana uneltele  necesare conducerii auditarii proiectelor.
  • REVIZII - Puteti utiliza procesele de Quality Assurance si Quality Control si documentele sablon (template) pentru a revizui progresul  oricarui proiect.
  • RAPORTARI - O suita de rapoarte pentru proiect este inclusa pentru a va ajuta sa monitorizati si sa controlati progresul  proiectelor din organizatie.
  • TERMINOLOGIE - Glosarul  de Termeni inclus va va ajuta sa puteti intelege si utiliza terminlogia comuna din mediul  Project managementului.
  • MENTORING - Este usor sa fii mentorul staffului in Project Management deoarece MPMM furnizeaza toate cunostintele , continutul si documentatia necesara pentru a recomanda, preveni, a fi mentor si a ghida echipa catre bune practici (PM best practices).


                                              PROFESSIONAL EDITION

    

     Aceasta editie ofera o Metodologie completa de Project management impreuna cu un set  complet de documente sablon (template) si exemple, necesare pentru a va asigura succesul.  Utilizind aceasta editie, veti putea sa conduceti cu succes  proiecte de orice dimensiune, din orice industrie, tinind cont de experienta Dvs.  in Project Management.
" Acest produs este superb. Metodologia inclusa este perfecta pentru organizarea si conducerea unui Project Management Office"
Sriinivas Mandgi,
ERP Project Consultant METODOLOGIA  MPMM
Project Life Cycle 
Ciclul de Viata al Proiectului
Project Management Methodology