project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SOLUTII

MPMM Metodologie pentru Project Manageri
     Pentru Project Manageri , finalizarea proiectelor pe care le conduc in timpul planificat,  incadrindu-se in buget poate fi suficient pentru a pastra pe oricine treaz  nopti intregi.  Pentru a avea un bun start ,  aveti nevoie de o Metodologie de Project management, care sa va ajute in livrarea proiectelor. In acest fel nu veti avea niciodata un start improvizat.
     MPMM  furnizeaza aceasta metoda repetabila pentru managementul  proiectelor. Aceasta va pune la dispozitie toate procesele , documente sablon (template) si exemplele practice de care aveti nevoie pentru a  nu improviza startul proiectelor.


Consultanta Project Management
    Daca vreti sa fiti un Consultant de succes in Managementul de Proiect, Consultant IT sau Consultant in Afaceri MPMM este solutia de care aveti nevoie.
     Pur si simplu downloadati produsul pe PC-ul sau laptop-ul dumneavoastra si utilizati-l pentru a crea produse calitate pentru clientii dumneavoastra. Este perfect pentru consultanta in managementul proiectelor deoarece va ofera toate instrumentele, modelele si procesele de care aveti nevoie.
     MPMM Professional va ajuta sa castigati mai multi clienti, sa intocmiti proiecte pentru clienti si sa va imbunatatiti calitatile de consultant.


Enterprise Project Management
La nivelul Enterprise Project Management  este important ca proiectele sa fie finalizate la termen, in buget si sa raspunda asteptarilor clientului.

     Pentru a va asigura ca proiectele dumneavoastra va vor asigura in mod constant o rata a profitului asteptata (Return of Investiment - ROI),aveti nevoie de o formula de succes solida.


Proiecte Guvernamentale
     In mediul  Guvernamental, vi se cere in mod curent sa finalizati lucrarile cu un grad ridicat de eficienta. Adoptind  solutiile de  Project Management MPMM pentru managementul  proiectelor, puteti arata adevarata maiestrie prin punerea in practica a proceselor standard pentru Initierea, Planificarea, Executia si Inchiderea cu succes  a Proiectelor. Puteti deasemeni sa utilizati o serie de sabloane (template) pentru construirea rapida a  livrabilelor proiectului, castigand timp si crescind calitatea muncii Dvs.


Project Management Training
Ca Trainer aveti nevoie de o multitudine de materiale  pentru a crea un curs cuprinzator de Project management. MPMM furnizeaza peste 1000 de pagini de continut ce descriu cum sa indeplinim fiecare pas din Ciclul  de Viata al Proiectelor avind la dispozitie materiale ajutatoare de training. Documentele Template (sablon) sunt perfecte pentru setarea exercitiilor din training iar exemplele arata cum se face practic Managementul  Proiectelor. MPMM  este totodata unealta perfecta pentru crearea de cursuri universitare si post-universitare de Project Management.


Pagina :

" Acest produs este superb. Metodologia inclusa este perfecta pentru organizarea si conducerea unui Project Management Office"
Sriinivas Mandgi,
ERP Project Consultant METODOLOGIA  MPMM
Project Life Cycle 
Ciclul de Viata al Proiectului
Project Management Methodology