Despre noi

" Where people buy technology"

 

      Firma dinamica si cu o pozitie bine stabilita , PROCONS SRL Braila , are ca obiect de activitate “Optimizarea fluxului informational din intreprinderi , institutii , resedinte si platforme industriale”.

     Aceasta activitate implica proiectarea sistemelor informatice, livrarea echipamentelor (servere, computere, echipamente periferice – imprimante, plottere, scannere … etc - , echipamente de comunicatii voce / date – centrale telefonice, fax-uri, modemuri … etc ) , conectarea acestora in retea si toate serviciile postvinzare ( Service Garantie si Post Garantie, asigurarea de piese de schimb si materiale consumabile).

     Firma este localizata 100% in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor, fiind in contact cu toti marii producatori de tehnica de calcul si subansambluri.

 

     SC PROCONS Braila ofera servicii cu personal calificat, asigurind fiecarui client certitudinea livrarii produselor si serviciilor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de firmele occidentale, dovada fiind marturiile clientilor si certificarile obtinute.

 

     Am cistigat o piata nu printr-o politica agresiva de pret ci in primul rind prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

     PROCONS SRL Braila asigura proiectarea si instalarea de retele informatice locale si nationale, implementarea de programe de asistenta economica, exploatarea de sisteme informatice deschise cu interconectarea mai multor agenti economici, comercializare produse hardware si software.

     Aceasta activitate include si proiectarea si instalarea retelelor de comunicatii voce-date, livrarea de centrale telefonice, si service G si PG.

 

      In scopul asigurarii unei game complete de servicii , firma noastra coopereaza permanent cu diverse firme din tara si din strainatate in scopul realizarii unei activitati economice specifice in vederea introducerii de noi tehnologii si modernizari.

 

     PROCONS SRL Braila a obtinut in baza cursurilor si specializarilor efectuate si a examenelor sustinute certificari si atestari de la principalii furnizori de tehnica de calcul, software si telecomunicatii din lume si anume :

 

      INTEL ( Intel Associate Member- Channel Partner ) – lider mondial in ceea ce priveste productia de procesoare , concernul american Intel i-si alege foarte judicios partenerii ce-l reprezinta. Actualmente , INTEL® produce pe linga procesoare si echipamente de server , placi de baza pentru desktop PC , elemente pentru wireless LAN si elemente pentru conectivitate pentru retea.

IBM ( Reseller ) – lider mondial si inovator in high-technology , avind una dintre cele mai puternice retele de distributie din lume , IBM este implicata si are un rol activ in Romania , fiind prezenta in numeroase contract guvernamentale , educationale si economice.

 

     ERICSSON ( ERICSSON Representative ) – lider mondial pentru sistemele si produsele avansate pe care le ofera atat in domeniul comunicatiilor pe fir cat si celor din domeniul comunicatiilor mobile ERICSON este o companie multinationala care ofera solutii complexe pentru comunicatii de voce si date , centrale telefonice si private , sisteme moderne de transmisiuni pe fibra optica , radio-relee digitale , sisteme militare etc . ERICSSON cultiva o politica de firma care este bazata pe trei criterii de valoare: profesionalism, respect si perseverenta. Aceste concepte ghideaza toate operatiile executate de Companie atat intern cat si in toate relatiile ei cu lumea exterioara iar atestarea firmei PROCONS ca Reprezentant Autorizat atesta ca lucrarile executate si modul de promovare a produselor ERICSSON , se incadreaza in aceste concepte , atingind standardele impuse .In cadrul proiectelor de telecomunicatii realizate cu echipamente ERICSSON , firma PROCONS a asigurat proiectarea , instalarea si conectarea echipamentelor fiind autorizata pentru aceste activitati si de catre Ministerul Comunicatiilor – Directia Generala Reglementari.

 

     MICROSOFT ( Microsoft Certified Dealer & Partener Comercial) – SC Procons SRL Braila asigura servicii profesionale pentru consultanta si vinzare a tuturor produselor Microsoft, precum si programe comerciale de licentiere adecvate necesitatilor specifice fiecarui client , expertiza tehnica pentru solutii bazate pe produsele Microsoft , instalari , configurari , suport tehnic pentru sistemele de operare , aplicatiile si serverele Microsoft si implementari complexe.

 

     LEXMARK ( LEXMARK Hardware SERVICE CENTER ) – SC Procons SRL Braila asigura servicii profesionale pentru toate echipamentele periferice ( imprimante si multifunctionale alb-negru si color) produse de LEXMARK, facind parte din Reteaua Autorizata de Centre de Service din CEE Europa

Inapoi