project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII PROJECT MANAGEMENT

Curs CONTROLUL INTEGRAT COST-DURATA AL PROIECTELOR DE CONSTRUCTII

     


Curs  CONTROLUL INTEGRAT COST - DURATA
PENTRU  PROIECTELE DE CONSTRUCTII


     Acest curs, organizat ca un GHID pentru CONTROLUL INTEGRAT COST - DURATA pentru proiectele de constructii, acopera fiecare aspect din cadrul unui proiect: de la identificarea elementelor de baza (continut, estimare, programare, bugetare ... etc.),  dezvoltarea acestora si pana la  livrarea produsului final. Controlul Integrat Cost - Durata al Proiectelor de Constructii trebuie sa fie piesa centrala din orice organizatie performanta, deoarece conecteaza toate sistemele din cadrul unei organizatii (management, financiar, achizitii, marketing, productie …etc.), asigurand cel mai bun  suport pentru decizii.

     Descarca prezentare curs ....  Click AICI


     Acest curs se adreseaza tuturor celor care desfasoara sau sunt implicati in proiecte din ramura constructii si care doresc sa aiba la indemana un sistem simplu si eficient de control, o unealta valoroasa, care sa asigure liantul de baza pentru echipa de proiect si pentru modul de interactiune cu celelalte departamente din cadrul organizatiei (financiar, achizitii, tehnic, calitate, marketing … etc.) .

     Daca lucrati in industria constructiilor, acest curs este pentru Dvs. Daca sunteti Manager Executiv sau Manager de Proiect, acest curs este pentru Dvs. Daca sunteti la inceput de drum ca Manager de Proiect sau membru al Echipei de Management de Proiect, atunci acest curs este pentru Dvs. Daca sunteti arhitect si coordonati proiecte, acest curs este pentru Dvs. Daca sunteti economist si activati in domeniul constructiilor, nu trebuie sa ratati acest curs. Problematica tratata in cadrul acestui curs acopera nevoile curente si de perspectiva pentru controlului proiectelor, cursul furnizand nenumarate modele, sabloane, scheme si ghiduri orientative gata de utilizare, pentru a fi puse in practica.
     Acesta curs este unul tactic si de aceea abordeaza multe elemente practice in detaliu. Acest curs se adreseaza tuturor acelora care doresc sa finalizeze cu succes o treaba bine facuta in cadrul unui proiect. Exista poate si alte cursuri cu aceasta tema si o multitudine de informatii pe Internet, dar o structurare atat de clara si concisa, gata pentru a fi pusa in practica , un ghid pas-cu-pas,  nu exista pana in prezent.                                            Cursul cuprinde urmatoarele module:

  • Introducere si Organizarea Sistemului de Control al Proiectelor de constructii
  • Programarea si Bugetarea Proiectelor de constructii
  • Sistemul de Autorizare a Lucrarilor Proiectelor de constructii
  • Sistemul de Contabilizare a Lucrarilor Proiectelor de constructii
  • Sistemul de Analiza si Raportare a Lucrarilor Proiectelor de constructii
  • Sistemul de Control al Schimbarilor a Lucrarilor Proiectelor de constructii
  • Ghidul de Conformitate al Sistemului de Control al Proiectelor de constructii
  • Sistemul de Supraveghere a Sistemului de Control 
  • Proceduri si Diagrame de Flux pentru utilizarea practica a Sistemului de Control al Proiectelor de Coontructii
    

CONTROLUL INTEGRAT COST - DURATA
al PROIECTELOR de CONSTRUCTII

CIVILE, INDUSTRIALE, AGRICOLE, DRUMURI si PODURI

(click pe fiecare pentru detalii)


Cod:EUR5001SCP                 Cod:EUR5002SCP                 Cod:EUR5003SCP


Cod:EUR5004PM                Cod:EUR5005PM                 Cod:EUR5006PM


  Cod:EUR5007PM                Cod:EUR5008PM                 Cod:EUR5009PM

                                       
     Fiecare sectiune din cadrul acestui curs trateaza complet problemele abordate, finalizandu-se cu documente sablon, gata pentru utilizarea imediata. In unele sectiuni sunt prezentate metode eficiente pentru lucrul in echipa, modul practic de repartizare eficienta a rolurilor si responsabilitatilor participantilor, iar la finalul cursului sunt prezentate diagrame de flux, ce pot fi implementate cu usurinta in cadrul structurilor actuale ale organizatiilor si care pot fi utilizate imediat si urmarite pas-cu-pas.

     Instrumentele și tehnicile sunt total independente de studiile de caz (practice) prezentate, acestea putand fi aplicate in orice organizație,
indiferent de marime, sau de proiect.
 
     Acest curs, organizat ca un GHID pentru CONTROLUL INTEGRAT COST - DURATA al PROIECTULUI, acopera fiecare aspect din cadrul unui proiect: de la identificarea elementelor de baza,  dezvoltarea acestora in sprijinul proiectului si pana la  livrarea produsului final.
     Fiecare secțiune prezinta teorii, instrumente și tehnici, urmate de aplicarea lor practica. În acest fel, exista puncte de referință duble. Primul este o prezentare teoretica, în timp ce pentru al doilea sunt exemple din viața reală (proiecte reale), care se construiesc unul pe altul.
     Procedurile și responsabilitățile definite opereaza la toate nivelurile organizatiei si a echipelor de management al proiectului, toate acestea fiind implicate în procesul de control al proiectului.  Coordonarea și controlul sistemului de management al costurilor și programului proiectului furnizeaza date precise și previzionare pentru proiect. Sistemul asigura inclusiv controlul managementului schimbărilor, identifica impactul posibil, menține sub supraveghere toate activitățile proiectului care afectează costul și programul prin rapoarte reale, pe baza parametrilor de stare ai proiectului.
    

     Descarca prezentare curs ....   Click AICI

     Informatii despre Trainer ... Click AICI


Cursurile de Project Management in Constructii organizate de

EUROPROIECT ESTATE ajuta la cresterea eficientei

desfasurarii proiectelor de constructii civile, industriale,

infrastructura, instalatii, drumuri si poduri. 

Cursurile sunt predate de ingineri constructori cu peste 30 de ani de experienta in domeniul constructiilor si in

Management de Proiect.


sistem de control al proiectelor de constructii


Pachetul de Curs contine:

- Carte: Ghid Practic – Controlul Integrat Cost-Durata al Proiectului,
-
Carte: Ghid Practic - WBS (Work Breakdown Structure)
- Caiet de Curs (cu slidurile de curs si exercitii practice),
- CD – Set de Documente Sablon (Template)
- Dosar de Resurse (Template)
- Glosar de Termeni de Management de Proiect, si alte materiale,
- Diploma de Participare,
 Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM:

                      

  • Formularul Relatii Curs   : Click FORMULAR


Important: Legea  571/2003 coroborată cu HG 44/2004

privind Codul Fiscal  cu normele metodologice de aplicare,

Costul Cursurilor Autorizate A.N.C.

se poate deduce integral din impozitul pe venit !


ART. 21 Cheltuieli
(1) Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate în scopul realizării de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative în vigoare.  
(2) Sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi:
h) cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat;!


 

SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology