project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII PROJECT MANAGEMENT

Curs utilizarea MICROSOFT PROJECT 2010 in Constructii

 


 


 

     Aceasta este cursul cel mai bun, practic si complet pentru utilizarea Microsoft® Project 2013/ 2016 / 2019 aplicat in constructii. Experienta practica de peste 30 de ani in constructii, in training si consultanta in management de proiect a trainerului va va ajuta sa va imbunatatiti Tehnicile de Planificare,  Programare, Alocarea de Resurse, Buget, Colaborare, Analiza Volumului de Munca,  Rapoarte privind progresele inregistrate, finalizarea, inchiderea si multe altele, prin utilizarea Microsoft® Project 2010. Cursul contine solutii reale, tehnici noi si inovatoare, inclusiv utilizarea comenzilor rapide  … descarca prezentare Click AICI

     Cursul este deosebit de util pentru participarea la Licitatii Publice ( SEAP ) - oferta de raspuns la cerintele din Documentatiile de Atribuire si Caietele de Sarcini (Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice – publicată în: Monitorul Oficial nr. 390 din 23 mai 2016 si Hotărârea nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice aliniate cu noile Directive Europene 2014/23/CE , 2014/24/CD, 2014/25/CE) - Grafice Gantt, Programarea activitatilor, Bugetarea Costurilor, Alocarea Resurselor ... etc.

     Cursul este util pentru a raspunde la cerintele din Fisa de Date si Documentatia de Atribuire pentru Cererile de Oferte depuse in SEAP pentru contractele din  Programul National de Dezvoltare Locala - PNDL ( Formular nr. 7  - Propunerea tehnică - Metodologia pentru realizarea lucrării - activitățile cu legături bine definite cu fiecare fază, pachet de lucru și activități în pachetul de lucru;  indicarea clara în planul de lucru a Drumului Critic, inclusiv programarea activitatilor si realizarea Graficului Gantt, alocarea resurselor, ...etc.)   conform HG 907/2016.

 

Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM:

                      

  Formular Inscriere Curs :  Click AICI - format pdf (Adobe  )

  Formular Inscriere Curs : Click AICI  - format doc  (Word)


     Cursul prezinta utilizarea Microsoft® Project 2013 / 2016 in timpul fazelor de management de proiect, dezvaluie cele mai bune practici si te conduce prin Ciclul de Viata al proiectului (conform HG 907/2016), de la planificare pana la urmarirea inchiderii. Acest curs valoros, urmeaza procesele definite in Ghidul PMI-PMBOK®, Ed.5 si ISO 21500 (Management de Proiect) si asigura corelarea cunostintelor de management de proiect si practica curenta din industria Constructii Civile, Industriale, Instalatii, Infrastructura, etc. Spre deosebire de alte cursuri similare pentru utilizarea aplicatiei Microsoft Project, acest curs prezinta modalitatea practica de utilizarea a aplicatiei pentru managementul unui proiect de constructii (legatura intre tehnicile de management de proiect in constructii si aplicatie) si nu se opreste doar la prezentarea functiilor si modului de utilizare a fiecarui ribon si buton din aplicatie.
  

Descarca prezentare Curs MSP2010 ... Click AICI
 

     Microsoft ® Project 2013 / 2016 oferă modalitati puternice, îmbunătăţite vizual, pentru a gestiona în mod eficient o gamă largă de proiecte şi portofolii. De la respectarea termenelor importante pentru selectarea resurselor corespunzatoare şi responsabilizarea echipelor dvs., Project 2010 oferă experienţe mai uşoare şi mai intuitive pentru a vă ajuta să fiti pur şi simplu mai productivi şi să realizati rezultate uimitoare. Spre deosebire de versiunile mai nou ( MS Project 2013/2016), aceasta versiune furnizeaza un numar important de rapoarte utile in proiectele de constructii, gata de utilizare in conditiile reale ale proiectului.


     Acest curs este un ghid de utilizare pentru Microsoft Project 2013 / 2016 si a fost dezvoltat din perspectiva unui manager de proiect cu experienta practica reala in constructii, fiind completat cu informaţii pe care sa le puteţi utiliza la locul de muncă. 

     Cursul prezinta  utilizarea Microsoft Project 2010 în timpul fazelor de management de proiect, dezvăluie cele mai bune practici si te conduce prin ciclul de viata al proiectului, de la planificare pana la urmărirea închiderii. Acest curs valoros, urmează procesele definite în Ghidul PMBOK Ed.6 şi asigura corelarea cu cunostintele de management de proiect si practica curenta.  
     Cursul este si un ghid pas-cu-pas pentru utilizarea Microsoft Project 2013/2016 in industria constructiilor (civile, industriale, infrastructura, instalatii, etc.), pentru  dezvoltarea programarii unui proiect, prezentind modalitatile de atribuire a task-urilor, obţinerea a cit mai multe rezultate din Microsoft Project 2016 si analiza acestora, astfel incit sa deveniti un manager de proiect mai bun :

 • sa deprindeti si sa stapaniti concepte şi termeni de Management de Proiect
 • sa cunoasteti interfaţa utilizator şi uneltele pentru Microsoft Project 2010  
 • sa startati un proiect de la inceput prin crearea de activitati si subactivităţi, programarea proiectului precum şi alocarea resurselor
 • sa puteti face rezolvarea conflictelor, urmărirea progresului înregistrat, precum şi generarea de rapoarte
 • sa puteti analiza rezultatele şi modul de efectuare a corecturilor necesare în programarea proiectului sau pentru bugete


     Proiectat pentru managerii de proiect ocupati, ce vor sa utilizeze aplicatia Microsoft Project 2010, acest curs va ajuta sa intelegeti rapid caracteristicile programului si modul de utilizare, pentru a-l putea folosi imediat astfel incat să creaţi mult mai rapid Grafice de Executie eficiente si flexibile, folosind cele mai bune practici, sfaturi, trucuri şi instrucţiuni pas-cu-pas.
  Acest curs explica în mod clar, concis şi simplist utilizarea Microsoft Project 2010, un instrument care trebuie să poata sa fie folosit de orice Manager de Proiect.  Cursul nu te învaţă doar cum să utilizezi toate caracteristicile Microsoft Project 2010, ci te învaţă si cum şi de ce trebuie să utilizezi caracteristicile software-ului atunci cand faci managementul unui proiect de constructii. Pe scurt, te va face un manager de proiect mai bun.
     Bine structurat si concis, acoperind in detaliu toate elementele importante necesare, Cursul Microsoft Project 2010 cu Aplicatii in Constructii este instrumentul  perfect.  In cadrul cursului explicam nu doar “cum” ci raspundem si la intrebarea “de ce” atunci cand ne concentram pe tehnicile de planificare si modelare a proceselor tehnologice din constructii. Acest curs este ideal atit pentru Managerii de Proiect neexperimentati, pentru cei experimentati dar si pentru personalul auxiliar din ramura constructii.


 

 

1. Familiar şi intuitiv


    Cursul furnizeaza informaţiile de care aveţi nevoie pentru a va pregăti nu doar pentru utilizarea Microsoft Project 2010, ci si pentru a excela în activitatea de Manager de Proiect. Utilizand procesele şi procedurile din Ghidul PMBOK Ed.5, aceast curs practic explorează sarcinile şi scenariile cu care va veţi confrunta ca Manager de Proiect folosind Microsoft Project 2010 şi vă arată pas cu pas cum să-l utilizati.
 • Prezinta Microsoft Project 2010, ca instrument de conducere pentru Managerii de Proiect ;
 • Prezinta modalităţi practice in utilizarea Project 2010 in constructii, la locul de muncă ;
 • Patrunde în planificarea proiectului, in urmărirea, raportarea şi închiderea proiectului şi explorează cele mai bune practici pentru toate fazele de planificare ;
 • Dezvăluie noi functii ale programului, inclusiv instrumentele care prezinta care sunt factorii ce afectează programarea proiectului, constructia de scenarii “what-if” şi modul în care devierile pot afecta alte aspecte ale proiectului ;
 •  Cursul urmează procesele şi procedurile din Ghidul PMBOK Ed.5 .
     Veti putea intelege modul in care Project 2013/2016 vă poate ajuta să vă atingeti obiectivele strategice, modul de configurare a instrumentelor importante şi cum sa începeti lucrul in mediul Microsoft Project 2016. Veti putea invata esenta planificarii, modul in care să alocati taskurile şi duratele necesare, sa atribuiti resursele şi costurile estimate, stabilirea liniilor de bază pentru performanţă si apoi urmărirea şi actualizarea statusului proiectului, raportarea progresului proiectului şi mai multe modalitati de prezentare a acestuia. Veti invata sa observati ceea ce aveti nevoie sa schimbati şi cum să luati măsurile corective necesare.

     Aceasta este cursul cel mai bun, practic si complet pentru utilizarea Microsoft Project 2013/2016 in constructii. Experienta practica de peste 30 de ani in constructii, training si consultanta in management de proiect a trainerului va va ajuta să vă îmbunătăţiţi tehnicile de planificare, programare, alocarea de resurse, buget, colaborare, analiza volumului de muncă, rapoarte privind progresele înregistrate, finalizarea, închiderea şi multe altele prin utilizarea Microsoft Project 2010. Cursul contine soluţii reale, tehnici noi si inovatoare, inclusiv utilizarea comenzilor rapide.

2. Trainer experimentat, cu competente in constructii    

     D-l. Ing. Marius Gaitan, PMP este preşedinte si Senior Project Manager al EUROPROIECT ESTATE®, companie specializata, in dezvoltare organizationala, training tehnic şi de formare în ramura constructii. Este inginer constructor, are o experienta de peste 30 de ani in constructii (proiectare, executie, expertiza, management si management de proiect), inclusiv utilizarea practica a tehnicilor de Project Management in organizatii. Corelarea acestora cu procesele organizationale si activitatea operationala prin modelarea proceselor tehnologice din constructii, utilizarea resurselor si relationarea acestora cu sistemul de management financiar, asigura fundamentarea deciziilor prin utilizarea tehnicilor de previziune avand la baza Analiza Valorii Dobandite (Earned Value Management - EVM).  
     Beneficiind de experienta de peste 30 de ani in domeniul constructiilor (proiectare, planificare, executie si expertiza), peste 20 de ani in management si management de proiect, trainerul a creat impreuna cu echipa de la EUROPROIECT ESTATE® acest curs pentru utilizarea practica a aplicatiei Microsoft® Project Professional 2010 in constructii. 


     D-l. Ing. Marius Gaitan  este Certificat  PMP – Project Management Professional - de catre Project Management Institute PMI – USA,  este Membru al PMI – USA si PMI Romania Chapter, este Trainer Certificat pentru cursuri de Management de Proiect si Microsoft Project.
     In calitate de trainer cu o vasta experienta, D-l. Ing. Marius Gaitan începe cursul cu o imagine de ansamblu a elementelor de bază de management de proiect şi apoi se mută pe subiecte mai avansate, astfel încât să puteţi învăţa domeniul de aplicare a ceea ce presupune un management de proiect de succes.
     Cursul starteaza cu prezentarea conceptelor care stau la baza proiectelor de constructii si a elementelor de baza privind pre-programarea unui proiect, pana la functiile avansate. Microsoft Project 2016 este o aplicatie puternica, cu foarte multe functii noi, deosebit de utile practicienilor, iar acest curs prezinta modalitatile in care aplicatia poate fi utilizata in practica curenta din domeniul constructiilor.


3. Flexibil şi puternic.


 • Cursul asigura o abordare practica a Microsoft Project 2016 şi vă arată cum să faceti cu succes managementul activităţilor ;
 • Cursul incepe cu elementele de bază de management de proiect, pornind cu  crearea unui nou proiect şi modul de urmărire a progresului acestuia ;
 • Cursul continua cu subiecte mai avansate, inclusiv customizarea proiectului, utilizând importul şi exportul de informaţii ;
 • Cursul prezinta modalitatea de construire a task-urilor, utilizarea vizualizarilor, modificarea aspectului unui proiect şi rezolvarea problemelor de planificare şi de resurse ;
 • Cursul prezinta modalitatile prin care se poate crea si actualiza programarea (Graficul de Executie) al unui proiect cu sau fara utilizarea resurselor ;
 • Cursul se concentreaza pe functiile esentiale necesare panificarii si controlului unui proiect si pastrarea informatiilor relevante


 curs microsoft project in constructii


 

4. Cursul este util pentru :


 • Managerii de Proiect si persoanelor care fac planificarea si programarea proiectelor,
 • Companiile din industria constructiilor care doresc sa-si specializeze salariatii pentru utilizarea aplicatiei Microsoft Project 2010
 • Managerii si altor persoane care sunt implicate in planificarea, conducerea si monitorizarea proiectelor
 • Asigurarea unor elemente solicitate de Autoritatile Contractante (Contracte Publice) in concordanta cu Legea 98/2016 - Achizitii Publice si Hotărârea nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice

     Participand la cursul Microsoft Project 2010 organizat de EUROPROIECT ESTATE, veţi învăţa să puneti cu siguranta si măiestrie Microsoft Project 2016 sa lucreze pentru Dvs., sa preluati controlul proiectelor mari si mici.
     Aceast curs a fost creat pentru a reduce durata necesara formarii deprinderilor necesare pentru utilizarea Microsoft Project 2016, permiţând cursantilor să înţeleagă elementele cuprinse în curs cât mai repede posibil. Cursul este creat astfel incat să vă înveţe cum să utilizaţi Microsoft Project într-un mediu de proiect, cu aplicatii in constructii civile, rezidentiale, industriale, infrastructura, drumuri, instalatii …etc.


     Cursul contine prezentarea conceptelor care stau la baza managementului proiectelor de constructii si a elementelor de baza privind programarea unui proiect, pana la functiile avansate. Microsoft® Project 2016 este un program puternic, cu foarte multe functii noi, foarte utile practicienilor din constructii iar acest curs prezinta modalitatile in care aceasta aplicatie poate fi utilizata in practica curenta din domeniul constructiilor.

 • Cursul asigura o abordare a modului de utilizare Microsoft® Project 2010 şi vă arată cum să faceti cu succes managementul activităţilor ;
 • Cursul incepe cu elementele de bază de management de proiect, cum ar fi crearea unui nou proiect, adaugarea resurselor (materiale, umane, financiare … etc.) şi urmărirea progresului unui proiect si continua cu subiecte mai avansate, inclusiv customizarea proiectului, utilizând importul şi exportul de informaţii ;
 • Cursul prezinta modalitatea de construire a activitatilor, utilizarea vizualizarilor, modificarea aspectului unui proiect şi rezolvarea problemelor de planificare şi de resurse inclusiv  modalitatile prin care se poate crea si actualiza Graficul de Executie al unui proiect
 • Cursul prezinta modalitatea de administrare a unui proiect de constructii pe perioada executiei, prezentind modalitatile de obtinere a rapoartelor pentru:
 •  MANAGEMENTUL RESURSELOR (Sumarul Resurselor, Sumarul Asignarii Resurselor, Alocarea Resurselor, Utilizarea Resurselor, Cine Ce Face ; Cine Ce Face si Cand Face, Lista cu Ce Este de Facut, Gradul de Incarcare a Resurselor, …etc.) rapoarte ce ajuta la organizarea si monitorizarea operativa.
 • MANAGEMENTUL ACTIVITATILOR ( Sumarul Activitatilor, Sarcini Nestartate, Sarcini ce Starteaza Curand, Sarcini in Desfasurare, Sarcini Complete, Sarcini ce trebuiau Startate, Sarcini care sunt in Intarziere … etc.
 • MANAGEMENTUL COSTURILOR ( Cash-Flow, Bugetul Proiectului, Sarcini cu depasire de Buget, Resurse cu depasire de Buget, Valoarea Dobandita, … etc.)
La finalul acestui curs, veti fi în măsură să:
 • Înţelegeti măsurile necesare pentru a crea un plan de proiect
 • Modalitatea de configurarea software-ului
 • Modalitatea de definire a Calendarelor
 • Adăugarea de taskuri şi organizarea de activităţi
 • Modalitatea de formatare a ecranului
 • Adăugarea precedentelor logice şi constrângerile
 • Utilizarea de Tabele, Vizualizări şi Filtre
 • Printarea de Rapoarte 
 • Înregistrarea şi monitorizarea progreselor proiectului
 • Crearea şi asignarea resurselor şi înţelegerea  impactului asupra taskurilor a diferitelor tipuri de efort (timp limitat si resurse limitate)
 • Analiza cerinţelor de resurse şi nivelarea unei programari
 • Actualizarea resurselor din proiect
 • Customizarea opţiunilor pentru proiect
 • Înţelegerea diferitelor tehnici de programare.


5. Dintr-o privire - Team Planner 

 

     Vedeti mix-ul de oameni şi de resurse: pur şi simplu tragi task-ul pentru a planifica în mod eficient sarcinile de lucru pentru echipa ta şi pentru întregul proiect. Noul Planificator pentru Echipa (Team Planner) din Project Professional 2016 arata direct resursele supraalocate, pentru a vă ajuta să luati masurile ce se impun pentru problemele legate de supraalocarile de resurse şi rezolvarea acestora. Nou în Project 2010, Inspectorul de task-uri oferă o analiză suplimentară şi orientări intuitive pentru a rezolva conflictele de programare derivate din atributele taskurilor şi alocarea resurselor, pe care le puteţi alege să acţioneze sau nu.

 


6. Control şi livrari


     Comparati rapid bugetul fata de valorile reale si faţă de cele prognozate, pentru a măsura progresul proiectului avind flexibilitatea de a stabili multiple linii directoare de bază (CostBaseline). Crearea bugetelor de nivel înalt corelate cu timpul, pe faze,  avind la baza categorii de costuri definite de utilizator pentru cost si forţa de muncă. Validarea bugetelor împotriva estimările de jos în sus (bootom-up) construite prin utilizarea forţei de muncă, materialelor, resurselor şi costurilor. Controlul costurilor proiectului prin compararea bugetelor pentru activităţile terminate şi totalurile prognozate. Utilizarea de indicatori de valoare dobindita pentru analiză predictivă şi management integrat al performanţei.


7. Evaluaţi posibilităţile

 

     Deseori, va trebui să se evalueze scenarii şi opţiuni atunci când se ia în considerare planificarea de noi proiecte sau monitorizarea lucrărilor în curs. Folosind sarcinile inactive (nou în Project Professional 2016), puteţi experimenta cu uşurinţă utilizind planul de proiect şi să efectuati analiza „what-if”. Un comutator simplu îndepărtează sau inserează una sau mai multe sarcini, impreuna cu efectul lor asupra calendarului proiectului. Project 2010, oferă mai multe unelte pentru a contribui la sprijinirea   analizei „what-if” şi scenariilor comparative, inclusiv anulari multi-nivel, subliniind schimbarile.


8. Scopuri si obiective

 

     Cursul Microsoft Project 2016  permite participantilor sa invete sa sa organizeze activitatile  proiectului impreuna cu resursele allocate pentru fiecare dintre acestea. Dupa finalizarea cursului, participantii vor putea sa abordeze un proiect, astfel incit :

 • Sa poata face gestionarea proiectelor utilizind Microsoft Project 2010;
 • Sa poata sa identifice, sa planifice si sa programeze activitatile proiectelor (lucrul cu meniuri si bare cu instrumente – diagrame Gantt) ;
 • Sa poata introduce proprietatile proiectului, inclusiv Calendare customizate ;
 • Sa poata introduce si organiza activitatile proiectului si dependentele acestora;
 • Sa faca planificarea Fazelor Determinante din cadrul proiectului
 • Sa poata configure resursele proiectului ( resurse de personal,  echipamente, …etc.) ;
 • Sa poata efectua alocarea si urmarirea resurselor pe activitati ;
  • Raport cu activitatile alocate fiecarei resurse
  • Raport cu resursele alocate fiecarei activitati
  • Gradul de incarcare a fiecarei resurse umane si nivelarea resurselor supraalocate
 • Sa poata efectua configurarea detaliilor referitoare la activitati, resurse si alocari ;
 • Sa poata efectua urmarirea progresului fata de Planul Proiectului
  • urmarirea intarzierilor in executia unor activitati si impactul asupra finalizarii proiectului;
  • urmarirea incadrarii in perioadele de timp planificate pentru fiecare Faza Determinanta (pregatirea lucrarilor pentru inspectia ISC) ;
  • reprogramarea automata a activitatilor ramase (Rest de Executat) dupa o anumita data inclusiv rapoarte necesare pentru reprogramarea si replanificarea productiei, datorate unor intarzieri :
  • replanificarea resurselor umane, materiale si de cost in vederea reprogramarii datei calendaristice cind acestea trebuie sa soseasca pe site
  • replanificarea datelor pentru subcontractori
  • replanificarea aprovizionarii cu materiale
 • Sa poata crea Tabele si Rapoarte (inclusiv definirea de vizualizari personalizate si formatarea diagramei Gantt)
 • Sa poata efectua personalizarea si tiparirea de rapoarte personalizate privind analiza si prognoza proiectului, astfel :
  •  Raport cu data la care se preconizeaza sa se finalizeze proiectul (in conditiile aparitiei de intarzieri, implementarii de schimbari aprobate, reprogramarii si replanificarii unor resurse … etc.)
  •  Raport cu deviatiile proiectului :
   • cat s-a executat fata de cit era planificat sa se execute
   • cat s-a cheltuit fata de cit s-a executat (deviatia de cost)
   • cat s-a muncit / lucrat fata de cat s-a platit / cheltuit
   • cat se estimeaza ca proiectul devieze fata de data initiala de finalizare
  • Raport privind productivitatea medie globala pentru forta de munca
  • Raport privind productivitatea medie a subcontractorilor (pentru a urmari incadrarea in duratele contractate dar si pentru a asigura sincronizarea cu celelalte activitati) 

 

9. Cui se adreseaza acest curs ? 


     Cursul se adresează unui spectru larg de persoane, dar este îndeosebi util Managerilor Executivi,  Project Managerilor si membrilor echipelor de proiect . Cursul este deopotrivă util şi altor persoane, aflate la orice nivel ierarhic, care doresc să-şi formeze competenţe de Project Management si abilitati privind conducerea si coordonarea proiectelor. 

     Cursul este accesibil tuturor persoanelor cu diferite niveluri de pregătire. Ne aşteptăm să aveţi un anumit nivel de experientă practica dobândita în activitatea dumneavoastră si sa doriti sa invatati tehnici si proceduri care pot imbunatati metodologiile si performanta firmelor din care faceti parte si sa va cresteti valoarea personala. 


10. Continutul cursului

 • Initierea proiectelor de constructii , Introducere in Gestionarea Proiectelor ;
 • Prezentarea generala a aplicatiei Microsoft Project 2016
 • Introducerea si organizarea activitatilor  proiectului – diagrame Gantt ;
 • Configurarea Resurselor Proiectului ( personal,  materiale, echipamente, organizarea resurselor in grupuri … etc.) ;
 • Alocarea de Resurse pe Activitati;
 • Configurarea detaliilor referitoare la activitati ( relatiile dintre activitati, introducerea costurilor fixe, Drumul Critic … etc.)
 • Configurarea detaliilor referitoare la resurse ( configurarea disponibilitatii resurselor, rate de plata variabile,  analiza costurilor resurselor  … etc.) ;
 • Configurarea detaliilor referitoare la alocari  ;
 • Pregatirea si Formatarea datelor,  vizualizari complexe, vizualizari personalizate, etc.)
 • Tiparirea Informatiilor din proiect si personalizarea tiparirilor ;
 • Partajarea informatiilor  obtinute cu alte programe (Word, Excel, Visio … etc. ;
 • Partajarea informatiilor intre mai multe proiecte ;
 • Urmarirea si raportarea evolutiei proiectului , urmarirea progresului fata de plan.

 

 

     Cursul Microsoft Project 2016 

 

      Acest curs permite o abordare practica a situatiilor ce pot apare in cadrul proiectelor si va arata cum puteti utiliza aceasta aplicatie pentru organizarea proiectelor. Veti deprinde un set de competente care va vor intari suportul pentru dezvoltarea profesionala.  Dupa finalizarea  cursului veti sti cum sa organizati , sa planificati activitatile si resursele unui proiect si sa utilizati Rapoartele oferite de aceasta aplicatie deosebit de utila in organizarea,  monitorizarea si controlul  proiectelor.

 

11. Planificarea si Controlul proiectelor de Constructii


 curs microsoft project

 

  

12. Metode de predare 

 

     Cursul Microsoft Project 2013/2016  permite participantilor sa organizeze activitatile  proiectului impreuna cu resursele allocate pentru fiecare dintre acestea. 

 • Studii de caz – proiecte de constructii, 
 • Analize practice – situationale in proiecte de constructii,
 • Discutii interactive,
 • Jocuri de simulare de proiect in constructii şi de formare.

     Prezentare trainer : ... Click AICI 

 

     Formularul Relatii Curs   : Click FORMULAR


 

Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM:

                      

  Formular Inscriere Curs :  Click AICI - format pdf (Adobe  )

  Formular Inscriere Curs : Click AICI  - format doc  (Word)Important: Legea  571/2003 coroborată cu HG 44/2004

privind Codul Fiscal  cu normele metodologice de aplicare,

Costul Cursurilor Autorizate CNFPA

se poate deduce integral din impozitul pe venit !


ART. 21 Cheltuieli
(1) Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate în scopul realizării de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative în vigoare.  
(2) Sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi:
h) cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat;

SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology