project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII PROJECT MANAGEMENT

Curs MANAGEMENT DE PROIECT IN CONSTRUCTII

 
    

Curs de PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE, INFRASTRUCTURA si INSTALATII


Curs Live Online

27 Februarie - 30 Aprilie 2021


     Cursul de Management de Proiect in Constructii asigura cunostintele pentru ocupatia de Manager de Proiect (Cod COR 242101). Acest curs prezinta modalitatile de utilizare a principiilor, uneltelor si tehnicilor de management de proiect, in firme si organizatii din Industria Constructiilor.
      Cursul a fost actualizat in anul 2019 pentru a raspunde la unele cerinte impuse de Autoritatile Contractante pentru contractele de achizitii publice, inclusiv cele din etapa a II-a a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) postate in SEAP / SICAP.
     Deoarece HG 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice (care a abrogat Hotararea nr. 28/2008 si Ordinul 863/2008) a adus unele schimbari importante, reflectate in Documentatiile de Atribuire si Fisa de Date a contractelor de achizitii publice din SEAP, cursul a fost actualizat ca sa raspunda la noul cadru legislativ.


  Descarca prezentare curs .... Click AICI

     
     Cursul furnizeaza cunostintele necesare pentru a raspunde la cerintele din legislatia din Romania privind achizitiile publice (Legea nr. 98/2016 privind Achizițiile Publice si Hotărârea nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice), modificand criteriile de atribuire a contractelor dar si conditiile in care constructorul, beneficiarul, consultantul, proiectantul si furnizorii de materiale trebuie sa-si coreleze actiunile in favoarea proiectului.
     Versiunea revizuita in 2019 a cursului de management de proiect in constructii include o gamă larga de îmbunătățiri proventite din noul Ghid de Management de Proiect – PMBOK Ed.6-a (elaborat de Project Management Institute – USA), din Standardele ISO 21500:2012 - Management de Proiect si ISO 21504:2015 - Management de Portofoliu si de Program, din Directivele Europene 2014/23/UE - Contracte de Concesiune, 2014/24/UE - Achizitii Publice, 2014/25/UE - Contracte privind achizițiile efectuate de entitățile care își desfășoară activitatea în sectoarele apei, energiei, transporturilor și serviciilor poștale.
      Dacă ați fost provocat sa utilizati management de proiect (PM) sau ati cautat pe Internet informatii despre instrumente si tehnici de PM, ati constatat ca participarea la un curs de management de proiect poate fi costisitoare, dar mai costisitor este sa-l ignorati. Doar o singura cerinta privind o tehnica de management de proiect la care nu puteti raspunde (sau pe care nu o puteti aplica) ar putea costa mii de euro pentru fiecare angajat implicat în utilizarea acesteia sau pierderea unei licitatii (la care nu veti sti sa raspunderi unei cerinte din Documentatia de Atribuire, din Fisa de Date sau din Caietul de Sarcini).
     Actualizarile cursului includ tehnici pentru îmbunătățirea absorbției materialului de curs, prin utilizarea de tehnici pedagogice moderne,  informații de bază pentru participarea la licitatii publice precum și studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atat cu probleme de management de proiect cat și cu experiența hands-on de management de proiect.
    Cursul de Management de Proiect in Constructii asigura cunostintele pentru ocupatia de Manager de Proiect (Cod COR 242101). Acest curs prezinta modalitatile de utilizare a principiilor, instrumentelor si tehnicilor de management de proiect, in firme si organizatii din Industria Constructiilor (Civile, Industriale, Agricole, Infrastructura, Instalatii ... etc.).

  Descarca prezentare curs .... Click AICI


     Versiunea revizuita in 2018 a cursului de management de proiect in constructii contine o gamă larga de îmbunătățiri proventite din noul Ghidul de Management de Proiect – PMBOK Ed.6-a (elaborat de Project Management Institute – USA) si din Standardul de Management de Proiect ISO 21500.

                                                            Cursul cuprinde 10 module:

    

Cursuri de MANAGEMENT DE PROIECT in CONSTRUCTII

CIVILE, INDUSTRIALE, INFRASTRUCTURA si INSTALATII

(click pe fiecare pentru detalii)
 Cod:EUR001PM                 Cod:EUR002PM                 Cod:EUR003PM
 Cod:EUR004PM                Cod:EUR005PM                 Cod:EUR006PM
 Cod:EUR007PM                Cod:EUR008PM                 Cod:EUR009PM


 Stakeholder Managementearned value management
          Cod:EUR010PM            Cod:EUR022EVM&MP


     Dupa absolvirea cursului (cele 10 module - cod EUR001-EUR010), toti cursantii primesc  Certificat de Absolvire iar in urma sustinerii examenului de Project Manager [necesita studii superioare finalizate],  absolventii primesc Certificat de Manager de Project recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ocupatia de Manager de Proiect - Cod COR : 242101) însoţit de supliment descriptiv în care sunt înscrise competenţele dobândite. Certificatele sunt eliberate în conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicată şi Supliment Europass, eliberat în conformitate cu Ordinul comun MMFPS/MECTS, nr.4469/ 12 iunie 2012 şi a Deciziei PE şi CE nr.2241/ 2004/CE din 2004, în care se vor înscrie compeţentele dobândite.    

     Descarca prezentare curs .... Click AICI

     Informatii despre Trainer ... Click AICI

    

     Cursurile de Project Management in Constructii organizate de

EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari) - cod COR 212101 si se  finalizeaza cu Certificat de Absolvire. Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse siMinisterul Educatiei si Cercetarii.

 

     La absolvire,  dupa sustinerea examenului final se elibereaza  Certificatului de Absolvire pentru ocupatia de Manager de Proiect.


 

Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM:


              Formular Inscriere Curs :  Click AICI - format pdf


              Formular Inscriere Curs : Click AICI  - format doc (Word)


Pentru a putea fi completat, fisierul Word trebuie salvat pe computerul Dvs.


              Formularul Relatii Curs   : Click FORMULARImportant: Legea  571/2003 coroborată cu HG 44/2004

privind Codul Fiscal  cu normele metodologice de aplicare,

Costul Cursurilor Autorizate A.N.C. se poate deduce integral din impozitul pe venit !     Certificatul de Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

     Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.
SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology