project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

CURSURI de Project Management pentru
PROJECT MANAGERI

Curs de Project Management in Constructii pentru ARHITECTI

 

     Cursul Project Management in Constructii pentru Arhitecţi este un ghid ideal pentru arhitecţi, ingineri, antreprenori şi alţi specialişti care actioneaza în procesul de realizare a unui proiect de construcţii. Aceasta abordare privind administrarea proiectelor de constructii utilizind tehnicile si uneltele de Project Management va conduce pas-cu-pas, prin toate procesele unui proiect de constructii tipic - de la Initiere la Planificare, Monitorizare si Controlul executiei incluzind Inchiderea Proiectului asigurind anticiparea, evitarea şi administrarea riscurilor privind răspunderea.
     Managementul Proiectelor va asigura atit fundamentul cit si tehnicile si uneltele pentru managementul fiecarei faze din cadrul Ciclului de Viata al unui proiect, in cadrul constringerilor de cost organizationale, setarea de obiective in concordanta directa cu nevoile stakeholderilor, asigurind valoare pentru echipa Dvs. de Project Management in vederea finalizarii muncii cu respectarea duratei si a bugetului contractat.
     Project Management in Constructii pentru Arhitecţi este un curs ce contine modalitatile de utilizare a tehnicilor si metodelor de Project Management pentru Initierea, Planificarea, Conducerea si Inchiderea proiectelor de constructii. Cunostintele prezentate in cadrul cursului asigura minimizarea in mod proactiv a problemelor potenţiale de construcţie, răspunzind în mod strategic la  evenimente neprevăzute.
     Acoperind intregul Ciclu de Viata al proiectului, acest curs este dezvoltat pe baza celor mai bune practici utilizate astazi in industria constructiilor din intreaga lume.  Cursul contine tehnicile incluse de Project Management Institute PMI-USA (cea mai importanta instututie mondiala pentru Project Management, ai carei membri suntem)  in ultima editie a Ghidului PMBOK® (Project Management Body of Knowledge), informatii critice pentru succesul proiectelor, aducind un plus de valoare atit organizatiei cit si fiecarei persoane instruite.
     Acest curs conţine informaţii esenţiale pentru profesioniştii în curs de formare si dezvoltare, precum şi strategiile în profunzime pentru veteranii din arhitectura si industria constructiilor. Cursul contine tehnici actuale probate si utilizate pe plan mondial dar si exemple din practica, prezentate datorita experientei indelungate a trainerilor EUROPROIECT ESTATE - peste 25 ani in proiecte de constructii (atit in fazele premergatoare startarii unui proiect cit si in fazele de proiectare si executie) si peste 20 ani in Management si Management de Proiect. Veti putea invata utilizarea uneltelor si tehnicilor de Project Management , pe care le veti putea deprinde prin exercitii si Studii de Caz reale si prin experienta practica ce vor putea fi utilizate imediat in organizatie sau in cadrul job-ului pe care-l ocupati.
      Va invitam sa analizati continutul si structura acestui curs, analizind fiecare modul in parte , lasindu-va placerea sa descoperiti pe linga modalitatea de abordare cit si practicitatea  elementelor prezentate.

(click pe fiecare caseta pentru detalii)

 
EUR001PM-ARH                   EUR002PM-ARH                   EUR003PMARH


EUR004PM-ARH                   EUR005PM-ARH                   EUR006PM-ARH


EUR007PM-ARH                   EUR008PM-ARH                   EUR009PM-ARH


     La absolvirea cursului (cele 9 module - cod EUR001ARH-EUR009ARH), toti cursantii primesc  Certificat de Absolvire iar in urma sustinerii examenului de Project Manager,  absolventii primesc Certificat de Project Manager recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ocupatia de Manager de Proiect - Cod COR : 241919) .
     Cursul este Autorizat C.N.F.P.A. iar meseria de Project Manager este recunoscuta cf. COR – Catalogul  Ocupatiilor din Romania - Cod: 241919.

Cursurile de Project Management in Constructii pentru Arhitecti organizate de EUROPROIECT ESTATE sunt autorizate CNFPA

si se  finalizeaza cu Certificat de Absolvire.

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

La absolvire,  dupa sustinerea examenului final se elibereaza  Certificatului de Absolvire pentru ocupatia de

Manager de Proiect.


 
Pentru inscrieri , completati CHIAR ACUM  formularul  : Click FORMULARImportant: Conform OG 129/2000 republicata,

costul cursurilor autorizate CNFPA

se poate deduce integral din impozitul pe profit/venit!
Certificatul de Manager de Proiect eliberat dupa absolvirea cursului este recunoscut si international in toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana, conform conventiei de la Haga.

Diplomele impreuna cu Certificatele de Competenta obtinute in urma acestui curs sunt documente care se opereaza in Cartea de Munca si va ofera posibilitatea angajarii si salarizarii corespunzatoare acestei calificari.

 

CURSURI MANAGEMENT de PROIECT

in CONSTRUCTII 

 


 

 

 


 

 


 


 

 


  


 


Project management methodology, project management tools, project management templates


Project Management Methodology