project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

ANUNTURI

Au inceput inscrierile pentru urmatoarea serie de cursuri

 

Curs de PROJECT MANAGEMENT

in CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE si AGRICOLE

    Continutul detaliat al cursurilor  de Project Management in Constructii se poate gasi in  sectiunea Cursuri.
     Descrierea detaliata prezinta distinct, pentru fiecare curs, pe larg, aria de utilitate a cursului  , problematica abordata, aceasta incluzind si continutul (Capitolele) incluse in curs.
     Pentru mai multe detalii  , nu ezitati sa ne contactati  utilizind Formularul de Contact.


     Cursurile organizate de EUROPROIECT ESTATE sunt Autorizate de Ministerul  Muncii iar Certificatele obtinute sunt corespunzatoare meseriei de Project Manager, conform COR (Catalogul Ocupatiilor din Romania).
      Putem raspunde si cerintelor Dvs. specifice privind organizarea de cursuri la sediul companiei Dvs.  sau in diferite judete ale tarii, pentru grupe  de minim 10 cursanti.  Aceste cursuri se pot programa si organiza si la sediul  Dvs. sau in locatii special amenajate, cu dotari corespunzatoare unei sali de curs: videoproiector, ecran, flipchart , birouri  ...etc.
     Tematica de curs poate fi adaptata functie de cerintele Dvs. punctuale (pentru un anumit proiect, pentru implementarea unor procese sau proceduri noi la nivelul  organizatiei,  pentru specializarea unui anumit grup de ingineri ...  etc.) .

     Nu uitati sa va abonati  la Newsletterul nostru. Veti primi saptaminal informatii utile din domeniul Managementului de Proiect  .


Click inscrierea la urmatoarea sesiune a acestui curs.

ALTII DESPRE NOI
 

CURSURI DE MANAGEMENT de PROIECT

 

Afla mai mult
PARTENERI

 
CELE  MAI CAUTATE PRODUSEMPMM  Professional


MPMM este o Metodologie pentru Managementul  Proiectelor dezvoltata de compania americana Method123, timp de peste 10 ani.
Afla detalii ...
Project management methodology, project management tools, project management templates

    
In MPMM Professional puteti gasi o colectie completa de documente sablon pentru MANAGEMENTUL PROIECTELOR, care pot transforma  usor si sigur proiectele Dvs.  intr-un succes !


Project Management Methodology