project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

Produse Project Management

DEMO Produse software MPMM

  


Professional Edition - Versiune demo (evaluare gratuita)


Prin descarcarea acestei versiuni demo de evaluare a metodologiei de project management, veti putea sa vedeti fazele si activitatile necesare pentru a gestiona proiecte de orice dimensiune si complexitate aplicabile in orice industrie. De asemenea, veti avea acces la o parte din ciclul de viata a proiectului, la modelele de documente si studile de caz incluse in MPMM. Prin achizitionarea unei licente pentru a folosi acesta editie, veti avea acces la intregul continut. Clic aici pentru a afla mai multe despre acest produs: MPMM - Professional Edition.


Standard Edition - Versiune demo (evaluare gratuita)


Aceasta versiune de evaluare va ofera acces la ciclul de viata pentru derularea proiectelor de dimensiuni si complexitati mici pina la medii. Clic aici pentru a afla mai multe despre acest produs: MPMM - Standard Edition.


Enterprise Edition - Versiune demo (evaluare gratuita)


Downloadati aceasta versiune trial-14 zile a MPMM Enterprise. Veti putea sa vedeti intreaga metodologie si veti putea sa creati noi metodologii customizate (personalizate de Dvs.) pentru uzul  Dvs.
Aceasta editie trial va asigura accesul la tot continutul  MPMM. Cumparind apoi o licenta veti avea posibilitatea sa  exportati metodologiile si sabloanele (template) proiectelor Dvs.  Completati datele din link-ul  MPMM - Enterprise Edition.
Comanda Software Project management


METODOLOGIE COMPLETA de
MANAGEMENT de PROIECT

Project management methodology, project management tools, project management templates


METODOLOGIE PROFESIONALA
pentru
MANAGEMENT de PROIECTProject Management Templates, Documents, Forms and Processes.

Project Management Methodology