project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

PRODUSE PROJECT MANAGEMENT

Microsoft PROJECT 2007


     Microsoft® Office Project 2003/2007 face parte din colectia de programe din pachetul Microsoft Office, fiind unul dintre cele mai utile produse software pentru  Managerul de Proiect si a membrilor echipei în atingerea scopului pentru care este destinat proiectul.
     Produsul Microsoft Office Project 2003/2007 este utilizat ca unealta ajutatoare pentru planificarea activitatilor si obtinerea de rapoarte privind desfasurarea proiectului, neputind sa suplineasca Project Managerul.
      Cursul Microsoft Office Project 2003/2007 conduce la formarea de abilităţi cuprinzătoare în utilizarea produsului in vederea managementului proiectelor sau activităţilor.
     Cursul este destinat persoanelor (manageri executivi,  project manageri, membri in echipele de project management) care conduc proiecte în diverse domenii, precum şi managerilor care urmăresc desfaşurarea unor activităţi şi alocarea resurselor.
     Cursul a fost creat pentru a forma abilităţile în utilizarea facilităţilor din Microsoft Office Project 2003/2007 in vederea coordonarii activităţilor, proiectului, îmbunătăţirea colaborării în interiorul echipelor şi optimizarea timpilor de execuţie.


Pagina :


METODOLOGIE COMPLETA de
MANAGEMENT de PROIECT

Project management methodology, project management tools, project management templates


METODOLOGIE PROFESIONALA
pentru
MANAGEMENT de PROIECTProject Management Templates, Documents, Forms and Processes.

Project Management Methodology