project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SOLUTII

Project Management Offices - PMO
     Acest kit cu unelte pentru o Metodologie de Project Management va ajuta sa va imbunatatiti PMO prin furnizarea informatiilor despre procese, unelte si documente sablon (template), de care aveti nevoie pentru a influienta succesul  proiectelor din organizatia Dvs.


Project Management in Administratia Publica
     Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 339 din 2007 privind promovarea aplicării strategiilor de management de proiect la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale şi locale, conform careia autorităţile administraţiei publice locale şi judeţene, conducătorii instituţiilor şi serviciilor de sub autoritatea sau subordinea acestora, acţionează conform atribuţiilor legale ce le revin pentru crearea unor departamente specializate de management de proiect. Aceşti specialişti trebuie sa iniţieze şi sa implementeze proiecte cu finanţare din bani publici şi fonduri internaţionale, utilizând strategiile managementului de proiect, metodologia de iniţiere, promovare, conducere, monitorizare şi evaluare a proiectelor, conform unor norme metodologice proprii acestui domeniu şi standardelor internaţionale ale asociaţiilor profesionale de profil recunoscute la nivel mondial


Pagina :

" Acest produs este superb. Metodologia inclusa este perfecta pentru organizarea si conducerea unui Project Management Office"
Sriinivas Mandgi,
ERP Project Consultant METODOLOGIA  MPMM
Project Life Cycle 
Ciclul de Viata al Proiectului
Project Management Methodology