project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII

SERVICII de PROJECT MANAGEMENT 2     Succesul proiectelor de investitii in domeniul constructiilor civile, industriale, agricole, drumuri si poduri reprezinta o prioritate la nivel national. Succesul acestor proiecte este impactat de trei constringeri : incadrarea in timp (respectarea datei de finalizare), incadrarea in costuri (respectarea bugetului) si respectarea calitatii contractate.
      Managementul de Proiect vine in sprijinul contractorilor (si nu numai) cu o metodologie completa de Project Management si cu metode si unelte specifice prin care se pot monitoriza lucrarile efectuate impreuna cu estimari privind abaterile ce pot aparepe parcursul proiectului si care pot impacta finalizarea proiectului, inca din faza de aparitie a unor factori care afecteaza succesul proiectelor.
      Organizatiile care utilizeaza metodologiile de Management de Proiect au multiple avantaje si beneficii deoarece pot asigura controlul pe toata perioada derularii proiectelor, pot avea o viziune clara asupra a ceea ce s-a realizat (fata de ceea ce s-a planificat) si pot cunoaste din timp abaterile de timp, cost si calitate ce impacteaza finalizarea proiectului, putind declansa masuri de redresare a proiectelor, de aducere a lor pe calea planificata si programata.


Formulare-sablon pentru PROJECT MANAGEMENT
Formulare-sablon pentru Project Management


    Colectia contine Documente Sablon (Template) dezvoltate si elaborate de  compania americana Method123 pot fi utilizate in toate fazele  Ciclului  de Viata al Proiectului (de la Initiere , Planificare, Executie ,  Monitorizare si Control si Inchidere).  Sunt disponibile mai mult de 50 de documente Word si Excel continind peste 300 de pagini de sugestii , exemple  real-life, scheme , grafice si tabele pentru a face un proiect de succes. Utilizind aceste documente puteti formaliza metodologia de project management implementata in cadrul  organizatiei (prin implementarea metodologiei in cadrul  proceselor din cadrul  companiei Dvs.) veti putea sa aveti permanent controlul  fiecarui pas efectuat in fiecare proiect si a tuturor proiectelor in care compania sau Dvs. este implicata.


Curs MANAGEMENTUL RISCULUI ORGANIZATIONAL


 Cursul MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI ORGANIZATIONAL, a fost dezvoltat in concordanta cu standardul ocupaţional pentru educaţie şi formare profesională in vederea pregatirii pentru obtinerea Certificatului de MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI, conform Cod COR 325708, fiind util tuturor persoanelor din institutii publice si private cu responsabilitati in privinta riscului organizational.


Servicii PMO - Project Management Office


Pagina in constructie.
Foarte curand veti putea gasi aici toate informatiile necesare.


Servicii Management de Proiect Constructii Rezidentiale


Pagina in constructie.
Foarte curand veti putea gasi aici toate informatiile necesare.


Pagina :


SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology