project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII

KPI - KEY PERFORMANCE INDICATORSKPIKPI sunt instantanee de nivel înalt al modului în care progresează un proiect către obiectivele predefinite. Un KPI este o metrică ce masoara cât de bine funcționează organizația sau cât de bine desfășoară o persoană o activitate operațională, tactica sau strategică, activitate care este critica pentru succesul actual și viitor al organizației.


PERSPECTIVA FIRMELOR DE CONSTRUCTIIFacand o analiza a firmelor de constructii din Romania, am constatat ca aproximativ 5% din totalul firmelor din Romania cu codul CAEN - "Constructii si lucrari de geniu" sunt firme controlate de entitati straine. Daca numarul acestora nu pare mare, interesant este faptul ca cifra de afaceri inregistrata de acestea se ridica in 2010 la aproximativ 4 miliarde euro, in conditiile in care ARACO a estimat ca piata constructiilor in anul 2010 era de 9,7 miliarde euro.
Care este secretul multinationalelor din constructii ? Cum reusesc 5% din firme sa contracteze si sa controleze aproape jumatate din banii din aceasta industrie ?


Servicii pentru LICITATII PUBLICE – SEAPEUROPROIECT ESTATE asigura servicii complete privind intocmirea documentatiei pentru participarea la licitatii de achizitii publice pentru lucrari si servicii de constructii, conform OUG 34/2006 (cu completarile ulterioare pina in 2010) , HG 1660/2006 privind aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica prin mijloace electronice (Sistemul Electronic de Achizitii Publice - SEAP ) , HG nr. 71/2007 privind aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune servicii, Ordinul nr. 155/2006 , Legea 337/2006 pentru aprobarea OUG 34/2006 ,  Hotarirea nr. 728/2006 , OUG 19/2009 , HG nr. 717/2010 si alte acte normative.

     EUROPROIECT ESTATE asigura servicii complete pentru a parcurge corect toate etapele necesare pentru finalizarea cu succes a procedurilor de achizitie publica, de la lansarea cererii pana la finalizarea achizitiei .


Salariul Managerilor de Proiect


salariu project manager


SERVICII de PROJECT MANAGEMENT 1     Initierea, Planificarea, Executia, Monitorizarea si Inchiderea proiectelor de constructii sunt faze importante din ciclul de viata al  fiecarui proiect. Numai specialistii in Project Management pot organiza judicios fiecare pas care sa duca la succesul  intregului  proiect, ceea ce inseamna incadrarea in bugetul  stabilit, finaliza-rea la sfarsitul  perioadei contractate si evident asigurarea  cali-tatii obiectivului.

   Avind o ampla experienta in desfasurarea operatiunilor din cadrul  proiectelor  de constructii,  in estimarea exacta a tuturor activitatilor si in succesiunea fazelor,  putem asigura servicii de inalta calitate,  prin implementarea si aplicarea unor proceduri de Project Management.  In acelasi timp  putem furniza informatii importante privind tendintele de depasire a  bugetului proiectului si a incadrarii acestuia in durata planificata pe baza utilizarii unor metode si instrumente specifice, astfel incit sa asiguram controlul  deplin al  proiectului


Pagina :


SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology