project management


 

INSCRIERE NEWSLETTERAdresa de e-mail:

 

INSCRIERE CVRomana: Vrei o cariera in managementul proiectelor?

Adauga CV-ul tau in baza noastra de date cu specialisti in Project Management!


Untitled 1

SERVICII

PROJECT MANAGEMENT IN CONSTRUCTII

      Modalitatile în care au fost gestionate proiectele în trecut nu mai sunt suficiente pentru multe dintre proiectele actuale, precum și pentru proiectele viitoare. Complexitatea proiectelor pune presiune asupra organizațiilor de a intelege mai bine modalitatile de a identifica, selecta, măsura si controla anumite caracteristici ale proiectului. 


Curs MANAGEMENT DE PROIECT IN CONSTRUCTII


Au inceput inscrierile pentru seria de curs care incepe in luna octombrie 2020:
     Succesul cursului de MANAGEMENT DE PROIECT IN CONSTRUCTII continua si in luna trimestrul 1 / 2020. Daca va ganditi la un Plan de Dezvoltare Personala ... Click AICI.


Curs utilizarea MICROSOFT PROJECT 2010 in Constructiimicrosoft project in constructiiProiectat pentru managerii de proiect ocupati, ce vor sa utilizeze Microsoft Project Professional 2013 / 2016 / 2019, acest curs va ajuta sa intelegeti rapid caracteristicile si modul de utilizare a aplicatiei, pentru a putea utiliza imediat astfel incat să creaţi mult mai rapid Grafice de Executie eficiente si flexibile, folosind cele mai bune practici, sfaturi, trucuri şi instrucţiuni pas-cu-pas.


Curs CONTROLUL INTEGRAT COST-DURATA AL PROIECTELOR DE CONSTRUCTII     In contractele de constructii, costurile si duratele pot fi usor scapate din mana deoarece conditiile sunt foarte volatile. Deoarece factorii care pot actiona asupra proiectelor de constructii pot avea cauze diverse, inter-relationarea parametrilor timp-cost cu alti  parametri, pot asigura succesului proiectelor.
     Acest curs, organizat ca un GHID pentru CONTROLUL INTEGRAT COST-DURATA al PROIECTULUI, acopera fiecare aspect din cadrul unui proiect, problematica tratata in cadrul acestui curs acoperind nevoile curente si de perspectiva pentru controlului costurilor integrat cu programul graficului de executie al proiectelor, cursul furnizand nenumarate modele, sabloane, scheme si ghiduri orientative gata de utilizare, pentru a fi puse in practica.


ISO 21500 - Management de Proiect


ISO 21500    
     Scopul standardului ISO 21500:2012 este acela de a oferi orientări generice asupra conceptelor şi a proceselor de management de proiect, importante pentru realizarea cu succes a proiectelor.

    Acest standard de management de proiect acceptat la nivel mondial, este recunoscut ca referinţă fundamentală pentru punerea în aplicare a cunoştinţelor şi a bunelor practici de management de proiect.


Pagina :


SERVICII

     Scolarizare in vederea insusirii si intelegerii notiunilor de Project Management (PM). Cursurile cuprind notiuni de PM structurate pe capitole astfel incit cursantii sa poata intelege usor aceste teorii si sa-si insuseasca uneltele si tehnicile necesare practicarii meseriei de Project Manager. Cursurile se adreseaza distinct Managerilor Executivi si celor din departamentele de Project Management.
     Implementarea  unor METODOLOGII de Project Management asigura succesul derularii proiectelor. Numai urmind traiectoria ciclului de viata al proiectului cu ajutorul  unei metodologii implementate in cadrul  companiei putem asigura controlabilitatea proceselor si opera la imbunatatirea si perfectionarea acestora. Rezultatul acestei actiuni asigura un succes constant in derularea proiectelor, organizatia poate sa-si dezvolte brandul si poate livra la timp incadrindu-se in buget calitatea solicitata de clienti.
     Produsele Software specifice Managementului de Proiect ne pot ajuta in primul  rind sa organizam un proiect sau un portofoliu de proiecte oferindu-ne informatii relevante , in timp real care sa asigure suport pentru deciziile ce trebuiesc luate pe parcursul  proiectului.

     Enterprise Project Management Solutions este o solutie complexa ce asigura suport in derularea unor proiecte sau portofolii de proiecte ce necesita coordonarea unui numar mare de contractanti (ce pot opera din locatii diferite distribuite geografic la nivelul unui oras , tara , continent sau mondial)     Analiza Proceselor de Business actuale din cadrul  companiei in vederea remodelarii acestora pentru a asigura o performanta sporita a organizatiei. Evolutia societatii, aparitia unor schimbari in mediul  STEEP (Factori Sociologici, Tehnologici, Economici, Ecologici si Politici) necesita uneori remodelarea interna a organizatiilor prin revizuirea procedurilor de lucru actuale si introducerea unora noi si schimbarea culturii organizationale.  Sunt schimbari majore din viata organizatiilor (Managementul Schimbarii si Dezvoltarii), care trebuiesc efectuate controlat si atent programate in timp. Implementarea unor procese noi (asa cum sunt cele de Management de Proiect) este o operatiune ce necesita suportul  unor specialisti si experti.


Project management methodology, project management tools, project management templates
Project Management Methodology